Ин Витро – АГ Център “Салманида” гр. Пловдив

19740
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Инвитро и АГ център Салманида е създадена в отговор на нуждите на пациентите с установени репродуктивни затруднения.
Инвитро център Салманида предлага профилактични прегледи, ултразвукови прегледи, женска консултация, инвитро технологии, проблеми на стерилитета, водене на раждания, пренатална диагностика, психология, урология, неонатология и педиатрия.

ДЕЙНОСТИ:
Ин Витро – АГ Център Салманида има договор с Фонда за асистирана репродукция за безплатните ин витро опити.
Ин витро технологии – бебе в епруветка
Профилактични прегледи
Онкологична профилактика
Женска консултация
Ултразвукови прегледи
Проблеми на стерилитета – спермограми, вътрематочни инсеминации и криобанка
Водене на раждане
Прекъсване на бременност по желание

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.