Инфинита ООД - Ехографи и Ехокардиографи гр. София

6136
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За нас За нас, БЪЛГАРИТЕ, през столетията са били най-важни няколко неща – семейството, образованието и здравето. Ние от ИНФИНИТА имаме за цел да съдействаме на Вас – докторите и медицинските заведения, да осигурите висококачествено и достъпно здравеопазване на всички нас и нашите семейства. Продуктите и производители, които сме подбрали за Вас са избрани по един основен критерий – оптималния баланс между високо качество и функционалност и достъпна цена. Опорни точки в бизнес политиката ни КОРЕКТНОСТ Винаги можете да разчитате, че ще сме честни с Вас. Ще изслушаме нуждите Ви, ще потърсим заедно с Вас най-доброто за Вас решение, ще Ви предложим адекватното решение от нашите продукти, като коректно ще Ви информираме за всички негови предимства и недостатъци. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Нашият екип е с дългогодишен опит. Разчитаме на нашето медицинско, инженерно и икономическо образование; на множеството обучения и специализации, които сме минали през годините; на богатия практически опит, а и най-вече на познанието, което сме добили от работата с Вас - нашите клиенти. СПОКОЙСТВИЕ Наш ангажимент е да Ви съдействаме за малките, но множеството детайли по сдобиването с ново Медицинско изделие.
Ние оптимизираме доставката като цена и време и начин на плащане; помагаме Ви за ориентиране и намиране на най-изгодното финансиране; обучаваме специалистите да използват всички възможности на доставената стока; грижим се за нейното идеално състояние, както в гаранционния период, така и след това. УСПЕХ Успехът Ви зависи от Вас. Ние може само да Ви съдействаме с нашата всеотдайност, енергичност и оптимално подбрани, качествени и достъпни продукти. Нашето кредо Вярваме, че нашата КОРЕКТНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и СПОКОЙСТВИЕТО, което Ви даваме когато купувате от нас, допринасят значително за Вашия бизнес УСПЕХ и Вашето семейно щастие.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.