Имунофан - мощен имуномодулатор гр. София

6246
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Имунофан - мощен имуномодулатор от ново поколение

При срив на имунната система по различни причини – огромен стрес или въздействие на химически вещества, тогава ни атакуват тежки заболявания, включително онкологични. За да не се допусне това, трябва да се приемат препарати, които нормализират имунитета. Имунофан има широк спектър на въздействие, който се концентрира в няколко основни направления – корекция на имунната система, възстановяване баланса на окислително-възстановителните процеси в организма, деактивиране на свободните радикали и подтиска негативните лекарствени въздействия на клетъчно ниво.

Имунофан бързо се разгражда до своите съставни природни аминокиселини. Това увеличава производството на антиоксидантни протеини и възстановява клетъчния имунитет. Имунната система разпознава всичко вредно за организма. Здравата имунна система е способна веднага да атакува и разруши болните клетки. Има обаче случаи, когато пациентът просто не може да понесе повече процедурите и за него лечението не само не дава резултат, но става и токсично. Най-голямото предимство на Имунофан е, че преодолява това. Клетките имат свой собствен механизъм на интоксикация. Те трябва да изхвърлят боклука, отровите, за да не настъпи трагичен обрат. Когато се активира тази транспортна система за очистване, тогава клетките не попадат под въздействие и на лекарствата. Те ги изхвърлят и това е така нареченият синдром на множествената лекарствена устойчивост. Тя се състои в това, че не едно, а всички лекарства се отхвърлят от клетките, защото механизмът е универсален, без значение дали препаратът е вреден или полезен. Пациентът получава пълен курс химиотерапия, но не може да разчита на добър терапевтичен ефект. Причината е свързана с множествената лекарствена устойчивост. Препаратът престава да действа, причинява мощна химическа реакция и химиотерапията става невъзможна. Имунофан обаче преодолява този синдром и възвръща чувствителността на клетките към лечебния ефект на химиотерапията. Благодарение на това се достига до мощно действие на лекарствата при лечение на онкологичните заболявания.

Научно-производствено Предприятие НПП „БИОНОКС“, основано през 1991г от група учени e производител на Супер Препарата ИМУНОФАН Спрей.

Имунофан е синтезиран на базата на естествения пептиден хормон на тимусната жлеза – тимопоетин. Препаратът съдържа като активно вещество хексапептид със структурна формула arginyl–alpha–aspartyl–lysyl–valyl–tyrosyl–arginine с молекулна маса 836 Da. Съставът и последователността на аминокиселините са защитени с патент РФ № 2062096. Обстойните изпитвания и дългогодишният опит при употребата на препарата в най-авторитетните клиники в Русия убедително са показали, че в момента няма аналог на Имунофан в световната медицина в качеството му на ефективен имуномодулатор.

www.bionox.bg

Интервю с професор Василий Вячеславович Лебедев

ИМУНОФАН-ХАРАКТЕРИСТИКА И ЗНАЧЕНИЕТО МУ КАТО ИМУНОМОДУЛАТОР ПРИ ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.