Иван Тричков - Психолог, психотерапевт гр. Пловдив

8882
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Иван Тричков е магистър по консултативна психология, завършил в Пловдивски университет ”Паисий Хилендарски”. Има 10 години стаж по специалността.
В момента практикува като консултант-психолог към БЧК. Има и частно психотерапевтично студио "Алтернатива" в гр.Пловдив.
Специализира 4 годишен курс на обучение по психотелесна аналитична психотерапия /Неорайхиански модел/.
Има опит в оказването на психо-социална подкрепа при бедствия,аварии и катастрофи.
Практикува когнетивно-поведенческа терапия, психодрама и НЛП.
Работил е като психолог в ДДЛРГ, психолог към БЧК на телефон на доверието и ръководител на екип при оказване на психосоциална подкрепа при бедствия, аварии и катастрофи. Консултирал е жени - жертви на насилие и трафик. Работил е с деца и юноши с девиантно и деликвентно поведение.
Сферите му на дейност са: невротични състояния , тревожност , фобии , панически разтройства, депресии , обсесивно-компулсивно разтроиство , сексуални проблеми , зависимости , справяне с стреса , постравматични разтройства , преодоляване на трудности в общуването , консултиране на семейства и двойки, консултиране на деца и юноши с емоционалнно-поведенчески и обучителни затруднения.
Извършва: индивидуална психотерапия, психологични консултации, групи за личностно израстване, семинари и тренинги , неорайхианска психотерапия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.