Иванка Стоименова - Психолог гр. Пловдив

2189
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Иванка Стоименова е дипломиран психолог със степен бакалавър от Нов Български университет.
Има изкаран стаж в ДЦИРДСН към фондация „Покров Богородичен”за работа с деца със специфични нужди, гр.София и в затвора, гр.Пловдив.
Придобити умения: усвояване на практически умения и стратегий при работа с деца с дефицити, справяне с конкретни поведенчески прояви, изготвяне на психологически заключения и запознаване с конкретни тестови методики.
Има свидетелство за консултант-специалист по КПТ /Когнитивно поведенческа терапия/, което позволява индивидуална терапевтична работа под супервизия.
Ако имате необходимост от:
– справяне със страх, тревожност и вина
– справяне с депресия
– справяне с хранителни разтройства и зависимости
– преодоляване на бариери в общуването
– себеопознаване и/или повишаване на самооценката
– справяне със стреса
Иванка Стоименова предлага психологическо консултиране и индивидуална психотерапия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.