Иванка Младенова - Логопед - детски психолог София

8840
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Терапия на всички комуникативни нарушения, емоционално-поведенчески проблеми при деца:

-Говорни и езикови нарушения
-Дислексия и дискалкулия (специфични обучителни затруднения)
-Вербална диспраксия
-Специални образователни потребности
-Нарушена плавност на речта
-Генерализирани разстройства на развитието
-ХАДВ
-Подготовка на децата за училище
-Емоционално-поведенчески проблеми

Образование и обучение:

НБУ - Магистър логопед
НБУ – Магистър по психология на развитието
СУ „Климент Охридски“ – Мениджмънт на образованието (педагог)
СУ „Климент Охридски“ – Магистър „Предучилищна педагогика“
Цени:
Диагностика – 40лв.
Терапия: Логопед и психолог – 30 лв.(общо)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.