Зорница Стоилкова- психолог, психотерапевт гр. София

8964
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В живота има ситуации, които изискват много усилия и често изчерпват ресурсите ни за справяне с тях. В такива моменти е необходима помощта на психотерапевта.

 

Психотерапията е взаимодействие между клиент и терапевт, чувство на взаимност и доверие. Чрез различни методи се намират пътищата за преодоляване на трудните моменти, за преоткриване на личните ви възможности и качества. В този процес неминуемо научавате много техники и начини, които ще ви помогнат за по- ефективен и спокоен начин на живот не само по време на терапия, но и след това.

 

Колкото различни могат да бъдат причините, водещи ви при психотерапевт, толкова различни могат да бъдат и ефектите от терапията.

 

ОБРАЗОВАНИЕ

 

Образование: Бакалавър „Предучилищна педагогика с английски език”, магистър “Психология на управлението”.

 

Специализации: Аналитична психотерапия – Неорайхиански модел в Институт по Психотелесна Психотерапия/ Westdeutsche Akademie, Лугано, Швейцария – четиригодишен годишен курс на обучение. Психотерапевт.

 

Завършени курсове:

 

*Курс по Клинична психодиагностика.

 

*Курс по Когнитивно-поведенческа психотерапия.

 

Сертификат за владеене на личностен психодиагностичен тест МИНЕСОТА (MMPI).

 

ОПИТ

 

Практически опит: водещ на психотерапевтични тренинги и семинари, индивидуално и групово консултиране, консултации с тийнейджъри, участие в интервизионни групи, практика по клинична психодиагностика.

 

Членство: Българско Неорайхианско Психотерапевтично Дружество-член на Българската Асоциация по Психотерапия (БАП) от 2008г. и Европейската Асоциация по Психотелесна Терапия (EABP) от 2010г.

 

КОНТАКТИ

 

Зорница Стоилкова- психолог, психотерапевт

 

Адрес: гр. София, ж.к. Бели Брези, ул.Кюстендил 21, ет. 2

 

Моб. тел.: 0898 677 400

 

E-mail: zornica.stoilkova@ yahoo.com


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.