Зоомагазини Данени

12261
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирмата извършва внос и търговия на едро и дребно с храни, и аксесоари за домашни любимци- кучета, котки, птици, гризачи и рибки. Веригата разполага с няколко търговски обекта в гр. София. Освен с грижата за домашните любимци, за нас е важно вашето време и затова сме се постарали да ви улесним максимално с поръчката от нашия онлайн магазин https://myzoobg.com/ с голямо разнообразие, конкурентни цени и постоянни промоционални активности. Събрали сме най-доброто за Вашите домашни любимци – от гранулирана и консервирана храна, през вкусни лакомства и паучове, до разнообразни аксесоари и козметични продукти.

Гарантираме, лично отношение към всеки клиент и доставка. Не се колебайте да се свържете с нас при нужда от консултация за продуктите перфектни за любимеца Ви! Благодарим на всички наши настоящи клиенти, че избраха нас, а на всички наши бъдещи гарантираме, че ще останат доволни!

Магазини:

  • ж.к. Люлин 2 , улица Стефана Клинчарова бл.279 Г магазин №104, 1343 София
  • ж.к. Люлин 6, 6ул. „Петър Горанов“ бл. 643, 1336 София

 

Линкове:

Уеб магазин:

https://myzoobg.com/

Категории: 

https://myzoobg.com/kategoriya/promocii/

https://myzoobg.com/kategoriya/kucheta/

https://myzoobg.com/kategoriya/kotki/

https://myzoobg.com/kategoriya/za-stopanina/

https://myzoobg.com/kategoriya/kone/

https://myzoobg.com/kategoriya/malki-zhivotni/

https://myzoobg.com/kategoriya/ptici/

https://myzoobg.com/category/liubopitno/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.