Здравословен и Щастлив Живот

10629
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Благополучие със "Здравословен и щастлив живот"
 
Нашите биологично активните добавки са продукти с международно признание със сертификати за качество ISO 9002, FDA, GMP. Чрез разработване на продукти в секторите здравословни храни, здравеопазване, козметика и стоки за дома, ние предлагаме високо качество на живот изпълнен със здраве, щастие, красота и изобилие на над 16 милиона потребители по целия свят.
 
Нашите продукти включват:
 
-Висококачествени Хранителни добавки
-Серия за отслабване 
-Уреди за добро здраве и продукти за дома 
-Козметични продукти и продукти за грижа за кожата
 
Какво представлява Атестиране и програмата за възстановяване?
Атестирането е:
- Метод за откриване на болестта в зародиш.
- Изследване, което показва състоянието на всеки един орган и дава информация за това, колко сме здрави.
Повече информация за атестирането и информация за Вашето здравословно състояние по ръката Ви може да откриете на сайта Здравословен и щастлив живот

Ако и вие искате да си направите профилактичен преглед или да кажете „сбогом“ на дългогодишен здравословен проблем, може да запишете час за консултация на тел.: 0879 059 793

Възползвайте се от нашето специално предложение "Пакет за здрав имунитет"-Холикан * Спирулина * Кордицепс. Подробна информация какво вклюва пакета, за какво са полезни тези продукти и актуални цени ще откриете ТУК 

 
Нашите актуални оферти и промоции може да следите ТУК

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.