Здравна Група Estethica Турция

63676
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 

Здравна Група estethica – Красотата е здраве!

Здравна Група estethica е основана, за да задоволи очакванията и желанията на пациентите си в лечебния процес от гледна точка на качество и комфорт, както и да спомогне за разпространяването на иновативните  технологии в пластичната хирургия  в присаждането на коса. Доволните ни пациенти са лицето на корпоративната ни визия- съчетание на здраве и красота! Основният принцип на Здравна Група estethica е идеята, че здравето е първоизточник на красотата, а красотата е отражение на чувството за пълноценност, удовлетвореност и вътрешна хармония.

Здравна Група estethica започва своята дейност през 2007 година с откриването на първата си многопрофилна болница за активно лечение ethica İncirli. Непосредствено след откриването и́ следват клиниките за пластична и естетична хирургия и присаждане на коса estethica Bakırköy през 2008, estethica Ataşehir през 2010 и estethica Levent през 2011 година.

Нашите болници и медицински центрове имат за цел достигане на най-високо ниво на качество на обслужването, предоперативно детайлно информиране на пациентите, прилагане на последните технологии в лечението им, гаранция за качество и правилно изпълнение на процедурите!

Здравна Група estethica се радва на интерес от страна и на международните пациенти в кадъра на здравния туризъм, тъй като за отрицателно кратко време се издигна в позицията на лидер в пластичната хирургия и в присаждането на коса в Турция. Постижения, достигнати благодарение на етичното и коректно отношение и грижи! Нашата цел е да предоставим на достъпни цени възможно най – квалифицирани услуги във всеки един аспект на лечението.

Цялостната организация има за цел да предостави безупречно лечение с ексклузивни привилегии на всеки един пациент, като се има предвид уравнението комфорт, цени и качество.

Осъзнавайки колко е труден изборът на правилно лечение, нашата цел е да осигурим цялостно обслужване с включени трансфери,настаняване, грижи и консултации като допълнение на медицинските услуги.

Основна цел е комфортът и безупречното обслужване на всеки един пациент!

 

Мисията на Здравна Група estethica е разпространението на най-модерните технологии и иновативни методи на лечение в цял свят, в комбинация с висококачествено обслужване и медицински грижи. Всеки пациент е гост в болницата и той заслужава да бъде посрещнат подобаващо. Разликата на Здравна Група estethica е в силата да слушаме и разбираме всеки пациент, желанието да опазим и подобрим човешкото здраве с високотехнологични устройства и професионален лекарски екип, без да пренебрегваме здравната етика на индивидуалното, правилно лечение.

Етични здравни услуги

Разбираме, че предоставянето на здравни услуги е отговорна дейност, която изисква, преди всичко, опазването на човешкото здраве. Придържаме се към здравната етика, която ни задължава да търсим правилното лечение, за да задоволим желанията на всички пациенти.

Здравето като първоизточник на красота

Знаем, че красотата е най – добрият подарък, който можем да си направим. Тя трябва да лежи на основите на здраво тяло и здрав дух. Специализираните ни отдели и опитен екип разработват за вас индивидуални методи на лечение, като ви изслушват и разбират.

Лечението в неговата цялост

Единичните процедури, които могат да подобрят една част от лицето или тялото, не са достатъчни, за да изградят завършен и естетически издържан резултат. Ние знаем, че очаквате най–доброто в комбинация с професионални напътствия относно цялостната си визия.

Корпоративна визия

Екипът, които се грижи за вашето здраве, е на един телефон разстояние и е винаги достъпен при необходимост от консултация или професионални напътствия. За нас вместо хирургически процедури и козметични апликации има подходящо лечение за всеки един пациент. Стараем се да запазим качеството в здравните услуги, като се придържаме към коректното отношение и достъпни цени.

 

ЕСТЕТИЧНА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ ТУРЦИЯ
Slim Lipo
Оперативно уголемяване на гърди
Оперативно намаляване на гърди
Лечение на Гинекомастия
Отопластика
Оперативно повдигане на гърди
Контуриране на коремни мускули
Липосукция
Липофилинг
Фейслифт
Ендоскопско повдигане на вежди
Блефаропластика
Липектомия на бедра (Лифтинг на бедра)
Абдоминопластика (Пластика на корем)
Брахиопластика (Лифтинг на ръце)
Моделиране на седалище
Лабиапластика (Пластика на женски гениталии)
Ринопластика

ПРИСАЖДАНЕ НА КОСА ТУРЦИЯ
Присаждане на Коса
Следоперативна грижа за косата
Терапии при косопад
Percoutaneous Technique
DHI PLUS GOLD

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА ТУРЦИЯ
Дермални Филъри
Моделиране на тяло
Неоперативен фейслифт

 

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА ТУРЦИЯ
Cad-Cam Компютърна Технология
Холивудска Усмивка
Избелване на зъби

АКУПУНКТУРА И ТРАДИЦИОННА МЕДИЦИНА ТУРЦИЯ
Акупунктура
Лечение с вендузи

СТОМАШЕН БОТОКС ТУРЦИЯ
Стомашен Ботокс

 

ЛИНК към Instagram профил

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.