ЗДРАВНА ГРУПА МЕМОРИАЛ БЪЛГАРИЯ (MEMORİAL HOSPİTALS GROUP)

2111
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ЗДРАВНА ГРУПА МЕМОРИАЛ БЪЛГАРИЯ ( MEMORİAL HOSPİTALS GROUP)

Здравна група Мемориал е създадена с мисията да бъде марка от световна класа в здравеопазването, като прилага водещи практики, различавайки я от останалите, с прецизно избран екип и начин на обслужване, съгласувано с международните стандарти, фокусирано в принос на удовлетворение предоставено в рамките на етичните принципи. Болници Мемориал приеха първия си пациент през Февруари 2000 г. Мемориал, която запозна Турция с качеството на медицинското обслужване от международно ниво, е първата за страната и 21-та в света болница получила международния акредитиращ сертификат за качество JCI (Joint Commission International). Мемориал е адреса на доверие в зравеопазването, където са събрани лекари специалисти, комбинирани със знания и опит на медицински екипи, обслужване концентрирано в пациентите, политика на качество, звена за диагностика и лечение, оборудвани с модерни медицински технологии, модерен дизайн и комфортни стаи за пациентите.

Мемориал е винаги налице за Вашето здраве с 12 болници, 1 медицински център, 1 уелнес център, разположени в Истанбул, Анкара, Кайсери, Анталия и Диарбакър.

ВСИЧКО ЗА ЗДРАВНА ГРУПА МЕМОРИАЛ БЪЛГАРИЯ ( MEMORİAL HOSPİTALS GROUP) ЩЕ ОТКРИЕТЕ ТУК: МЕМОРИАЛ БЪЛГАРИЯ

 
 

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.