ЕТ САМОДИВА с. Ивански - Билколечение

9932
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ЕТ Самодива има 40 годишна история в изучаването на билките и прилагането на билколечение.
През дългогодишната си практика екипът открива една от най-успешните комбинации - това е комбинацията за лечение на вътрешни и външни хемороиди. За кратък период болката отшумява и се постига пълно излекуване. Изключително ефикасно е и лечението на миома и киста на яйчниците, при което предписаните за пиене билкови смеси се приемат по определена схема. Помогнали са на много жени от цяла България и всеки ден продължават да ни се обаждат от цялата страна с надеждата да бъдат излекувани.
Билколечителите са положили многогодишен труд да съставим и подобрим билковите комбинации за лечението на редица заболявания – камъни в бъбреците, камъни и възпаление на жлъчката, базедова болест, полипи на дебелото черво, болен черен дроб, гастрит и язва, страх, уплаха, страхова невроза, кожни заболявания, диабет - начален стадий, заболявания на костната система, невроза, главоболие, цистит, пиелонефрит, напикаване, бронхиална кашлица, бронхиална астма, високо кръвно налягане и други.
Събират лично и с помощта на сътрудници над 200 вида екологично чисти билки от българската природа, които изсушаваме и правилно съхраняваме според изискванията и стандартите.
Преди да препоръчат билковото лечение, изискват от пациентите точната диагноза, установена от лекар. В архива си са съхранили повече от 10 000 писма на благодарни пациенти от цялата страна, а излекуваните случаи са описани подробно.

Билколечение
- Хемороиди
- Камъни в бъбреците
- Простатит
- Киста в областта на опашката
- Болен черен дроб
- Нощно напикаване при деца
- Диабет
- Колит със запек
- Язва
- Колит с разстройство
- Гастрит
- Псориазис
- Киста на яйчника
- Страхова невроза
- Безплодие
- Базедова болест
- Миома, миомни възли
- Киста на бъбрека
- Косопад

Билкови продукти
- Билков крем *САМОДИВА*
- Елексир от КАЛИЗИЯ
- БИЛКОВА ПРОГРАМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК
- Капсули ЛЕНЕНО БРАШНО
- Тинктура от БЪЗАК

Билкови чайове
- Трапезен чай "Родопски букет"
- Успокоителен чай
- Билков чай при кашлица
- Билков чай при невроза
- Билков чай при високо кръвно
- Чай при бъбречни възпаления

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ


АРОМАТНАТА КАЛИЗИЯ (CALLISIA FRAGRANS) е популярно лечебно растение. В стъблото и листата му се съдържат невероятни свойства - да лекува редица заболявания, които съвременната фармацевтична и медицинската наука и практика понякога се оказват безсилни да преборят.
Кализията възвръща здравето, радостта и усмивката на страдащите!
Кализията като мощен имунен щит и растителен биогенен стимулатор подсилва имунната система, и тя от своя страна премахва болестните състояния.
ОРЕХ, ПЕЛИН, КАРАМФИЛ - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК

Билковата програма на д-р Хулда Кларк е мощно уникално средство за основно изчистване на тялото от токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика на организма и за лечение на широк спектър заболявания: чернодробни, бъбречни, на храносмилателната система, на отделителната система, на дихателната система, ставно-костни заболявания, болки от всякакъв произход, липоми, тумори, състояния след химиотерапия и други. Програмата повлиява и изключително добре при превантивната борба с туморните заболявания.
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ

Пречиства кръвоносната система, черния и белия дроб, чревния тракт. Успокоява нервната система. Подпомага възстановяването на организма след оперативна намеса. Помощно средство при туморни и ракови заболявания.
Тинктура ТРАБУЗАН (БАБИНИ ЗЪБИ)

Повишен холестерол, импотентност, стерилитет, хипертрофия на простатата, простатит, камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур, хемороиди, запек, сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза, херпес, вирусни инфекции, защита на имунната система, пречистване на кръвта. Спомага за извеждането на отпадните продукти и токсини от организма.
КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ

Използва се при: външни или вътрешни хемороиди, придружени със запек или с разстройство, кървящи или некървящи. Важно условие е точната лекарска диагноза да е хемороиди.
Тинктура от БЪЗАК

Използва се при: защита на имунната система, пречистване на кръвта, грипни и вирусни инфекции, високо кръвно налягане, хемороиди, костно-ставни и кожни заболявания, алергии, подагра, липса на апетит, тумори и други.
Притежава диуретично, антимикробно, слабително, тонизиращо, противотуморно действие.

Допълнителни контакти


Варна, бул. Владислав Варненчик 85, МАГАЗИН 6 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.