ЕТ Радка Крумова гр. Русе

4332
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ЕТ Радка Крумова е семейна компания от България, основана през 1990 година, която е специализирана в производство на болкоуспокояващото и стимулиращо средство Акупрес-М.
То действа на принципа на рефлексотерапия, чрез въздействие върху биологично-активните акупунктурни точки на човешкото тяло и е изключително терапевтично средство.
С Акупрес-М се правят процедури с цел профилактика и лечение. Те заместват иглотерапията и точковия масаж.
Акупрес-М са единствените изделия за лечение, които чрез пластмасови модули и магнити съчетават акупресура и магнитотерапия.
Акупрес се прилага при редица неврологични, ставни и соматични заболявания.
На принципа на китайската медицина, Акупрес уравновесява двата вида биоенергия ИН и ЯНГ, чийто дисбаланс води до заболяване, стимулира естествените способности за повишаване имунната защита на организма.
За да докажем здравословният ефект от ползването им, ние направихме клинични изпитания. В резултат на получените положителни резултати от 1992 година нашата компания има разрешение за приложение на Акупрес-М в здравната мрежа, издадено от Министерство на здравеопазването – България.
Акупрес-М са разработени по идея на д-р Евлоги Крумов – невролог, психиатър и рефлексотерапевт.
Масажът на кръста и ставите с Акупрес-М Възглавничка с колан, Акупрес-М Възглавничка с еластичен колан и Акупрес-М Възглавничка за глава и стави помага за облекчаване на болките в тях.
Масажът на главата с Акупрес-М Възглавничка или Акупрес-М Възглавничка за глава и стави помага в случаи на главоболие, а вечер преди лягане помага да заспите по-лесно.
Масажът на стъпалата с Акупрес-М Стелки въздейства благоприятно върху множеството акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган от човешкото тяло.
Масажът на целия гръб с Акупрес-М Постелка помага за отпускане на цялото тяло, стимулира отделянето на ендорфини (така наречените “хормони на щастието”) – вещества, имащи успокояващ ефект върху тялото и духа.
Акупрес-М Мултифункционална постелка може удобно да се закрепи към стол или предна седалка на автомобил. По този начин, в седнало положение могат да се правят процедури по време на почивка, гледане на телевизия или пътуване в автомобил.

ВИДОВЕ АКУПРЕС М


- Масажът на кръста и ставите с АКУПРЕС-М Възглавничка с колан, АКУПРЕС-М Възглавничка с еластичен колан и АКУПРЕС-М Възглавничка за глава и стави помага за облекчаване на болките в тях.
- Масажът на главата с АКУПРЕС-М Възглавничка или АКУПРЕС-М Възглавничка за глава и стави помага в случаи на главоболие, а вечер преди лягане помага да заспите по-лесно!
- Масажът на стъпалата с АКУПРЕС-М Стелки въздейства благоприятно върху множеството акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган от човешкото тяло.
- Масажът на целия гръб с АКУПРЕС-М Постелка помага за отпускане на цялото тяло, стимулира отделянето на ендорфини (така наречените “хормони на щастието”) – вещества, имащи успокояващ ефект върху тялото и духа.
- АКУПРЕС-М Мултифункционална постелка може удобно да се закрепи към стол или предна седалка на автомобил. По този начин, в седнало положение могат да се правят процедури по време на почивка, гледане на телевизия или пътуване в автомобил.
  • Акупрес-М с магнити
  • Акупрес-М без магнити
ПРОДУКТИ


  • Масажор за глава
  • Масажор за кръст
  • Масажор за гръб
  • Масажор за стави
  • Масажор за крака

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.