Етерични масла Бургас

13627
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Кои сме ние? МаКаСа е семейна компания, която с много любов и внимание подбира за Вас натуралните продукти, които можете да откриете в нашите магазини. Стартирахме 2019 година с магазин в гр. Созопол и постепенно се разраснахме, а сега вече имаме магазин и в гр. Бургас. За нас е важно всичко, което предлагаме да бъде с най-високо качество, съдържащо натурални съставки, ето защо всеки, който ни се е доверил се връща обратно. Ние няма да Ви предложим нещо, което не е ползвано първо от самите нас.

А ето и защо да ни се доверите:
• Проверяваме историята и продуктите на всяка марка, която внасяме и предлагаме ексклузивно за България.
• Стараем се винаги да ви помогнем в избора, да ви дадем съвет, да препоръчаме продукт, който ще е най-подходящ за вас. Нашата цел е не просто да си купите, а да останете доволни от покупката.
• При нас ще се насладите на био сертифицирана, натурална и органична козметика с доказано високо качество и чистота на съставките.
• Стремим се да съберем на едно място утвърдени Български производители, които държат на високия стандарт и качеството. Производители, които са признати в цял свят и това е и причината да ги представим, и на нашите клиенти.
• Вносители сме на голяма част от чуждестранните производители, като все повече печелим доверието им, а и те са все по-харесвани в България. Правим това, за да може да предложим по-голям избор на всеки посетител в магазините ни и онлайн.
Ние в МаКаСа вярваме в силата на чиститие етерични масла, затова сме селектирали най-добрите от тях, за да можете да се възползвате от благотворното им влияние.
Цялата ни селекция от етерични масла можете да откриете в нашия онлайн магазин, просто кликнете тук - https://makasa.org/eterichni-masla.html

МаКаСа е компания, специализирана в предлагането на продукти от света на Ароматерапията – етерични и базови масла, дифузери, арома лампи и аксесоари.

Магазините на МаКаСа са с подбрано разнообразие на органична (био) и натурална козметика, от световни и български компании.

Представители за България на марките: Primavera Life, Apiarium, Greenatural, Green&Beauty, NeBiolina, Biopark Cosmetics, Volga Cosmetici.

АРОМАТНИЯТ СВЯТ НА PRIMAVERA

Немската компания PRIMAVERA Life е висококачествен ароматерапевтичен бранд подходящ, както за начинаещи, така и за професионалисти в областта! 100% натурални, органично сертифицирани продукти  етерични и базови масла, флорални води, серия за деца, ароматни блендове, висококачествени дифузери и аксесоари. В тези предизвикателни времена, етеричните масла могат да ни осигурят така необходимата сила: те успокояват нервната система, поддържат и балансират, осигуряват позитивно настроение и увереност.

  • Ароматерапевтичен бранд номер 1 в Германия, както за начинаещи, така и за професионалисти в областта. Продуктите за ароматерапия PRIMAVERA са неразделна част от ежедневна работа в холистичните болници и здравни заведения в Германия. Провеждат обучения за професионалисти, които се доверяват на експертите на PRIMAVERA.
  • Пионери в органичната ароматерапия – преди повече от 30 години, чистите и органични растителни и етерични масла бяха трудни за намиране на пазара. Но основателите на PRIMAVERA разбират, че холистичното изцеление, се корени само в най-чистите и с най-високо качество продукти от натурални съставки.

  • Органично качество – Използват най-голямото количество сертифицирани органични съставки. 72% от техните основни масла в момента се добиват чрез биологично земеделие. Продуктите са сертифицирани с NaTrue и Demeter качество.
  • 100% чисти и натурални – Етеричните масла PRIMAVERA винаги са неподправени и се произвеждат от изброеното в състава растение. Никога няма да използват синтетика или идентични с природата добавки.

  • Органични ферми и партньорство – Със световна общност от биологични фермери, с които поддържат дългосрочни взаимоотношения, основани на почтеност и уважение. От семена в почвата до рафта в магазина, нашите партньорства ни позволяват да участваме във всяка стъпка.
  • Качествен контрол – Вътрешният контрол на качеството PRIMAVERA гарантира, че се спазват най-високите и строги стандарти.

  • Съществено експертно мнение – Обменят познанията си за лечебните растения с терапевти и други професионалисти в областта, които споделят практически познания за холистичното благополучие.
  • Гаранция за безопасност – Гарантират безопасното използване въз основа на декларация, отговаряща на изискванията на закона и стриктна оценка на безопасността в Германия и Европейския съюз.
  • Продажбите са въпрос на доверие – Когато продаваме техните продукти, разчитаме на квалифицирани терапевти, професионалисти, обучени от PRIMAVERA.

  • Сертификати за гарантирано качество – Качеството на PRIMAVERA се проверява от независими сертификационни организации, на които клиенти ни по целия свят могат да се доверят.
  • PRIMAVERA произвежда над 300 висококачествени растителни съставки от повече от 44 страни.
  • Над 400 ефективни ароматерапевтични продукти, дистрибутирани в 32 страни, една от която е и България!
  • Централата на PRIMAVERA един истински рай – с повече от 62 000 хил. ароматни и лечебни растения и 600 различни сорта рози, 5 естествени езера, хотели за различни насекоми, обогатяващи естествената среда, пчелни кошери и басейни на Кнайп (басейни с последователно редуване на топла и студена вода), името казва всичко.
  • От основаването си през 1986 г. PRIMAVERA предлага активна гама от семинари за отговорно използване на етерични масла. Всяка година се обучават над 7500 клиенти.


Магазин МаКаСа БУРГАС
гр Бургас, бул. Алеко Богориди 22
РАБОТНО ВРЕМЕ (целогодишно)
Понеделник – Петък 10:00–19:00
Събота – Неделя 11:00–18:00

Магазин МаКаСа СОЗОПОЛ
гр. Созопол, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2
РАБОТНО ВРЕМЕ от Юни до Септември
Понеделник – Неделя 10:00–23:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.