Енергон АД клон - Медицинска апаратура и консумативи гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За нас

-Телесни анализатори
Inbody - най-точните професионални телесни BIA анализатори. Eдинствените BIA анализатори на телесния състав, които не използват емпирични данни и 100% от резултатите са измерени. Измерва се директно-сегментно-мултичестотно (DSM-BIA): отделно всеки от четирите крайника и торса. Използват се 8 електрода и множество честоти от 1 khz до 1Mhz за да се постигне много висока точност до 98% DEXA. Приложение: за кардиология, ендокринология, пулмология, хепатология, нефрология, вътрешни болести, онкология, рехабилитация, хранителна медицина, отслабване, спортна медицина, медицински, фитнес и спа центрове.

Нискочестотна Импулсна Магнитотерапия - Renaissance
VIVA Forte
- Нискочестотна Импулсна - един от най-безопасните и най-ефективните физикални лечебни методи на XXI. век.

  • · Облекчаване на болки (аналгетично действие) - намаляване на ставните и мускулните болка
  • · Ускоряване на регенерацията на клетките и процеси на заздравяване
  • · Противовъзпалително действие
  • · Засилване и подобряване на имунната система
  • · Премахване на отоци
  • · Разширяване на кръвоносните съдове (вазодилатация)
  • · Подобряване на кръвоснабдяването и стабилизиране на кръвното налягане
  • · Стимулация на нарастването и изграждането на костна тъкан
  • · Понижаване на консумацията на лекарства
  • · Релаксиращо въздействие върху мускулите - отстраняване на мускулното напрежение
Приложение: за кардиология, ортопедия, физиотерапия, рехабилитация, спортна медицина, медицински, фитнес и спа центрове.
Работно време:
Понеделник-Петък: 10:00 – 19:00 ч
Събота: 11:00 – 17:00 ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.