Елица Панева - специалист Енергийна психология, PSYCH-K / САЙ КЕЙ, Метафорични асоциативни карти и системни и фамилни констелации

27817
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Консултант развитие на хора

С КАКВО МОГА ДА СЪМ ВИ ПОЛЕЗНА

• Лични сесии – по поставени от вас теми, проблеми и трудности, които Ви пречат да постигнете вашите цели, мечти, желания

• Кариерно консултиране и коучинг
Можете да работите с мен по планиране и развитие на вашата кариера като използвате коучинг техники

• Консултации за отношения
Можете да работите с мен, за да откриете и преработите онзи негативни убеждения и блокажи, които ви пречат да имате сериозни и трайни отношения и връзки., които саботират семейния ви живот или не ви дават възможност да създадете такъв.

• Онлайн семинари и събития
Семинарите и събитията, които правя са по интересни и разнообразни теми, като предлагам системен подход и различна гледна точка към тях.

Повече за мен можете да намерите тук

Как работя?

Чрез онлайн или лични сесии, в които ще разгледаме вашите ограничения, саботажи, препятствия и блокажи, които ви пречат да се движите напред към желанията, целите и мечтите си.
Като Ви подкрепям и мотивирам в трудните моменти, когато искате да се откажете, защото ви е некомфортно и трудно.
Не е лесно да се изправиш пред това, което си скрил дори и от себе си, то винаги е свързано с негативни емоции и чувства.
Резултата си струва, опитай!
Какво можеш да загубиш само негативи, саботажи и ограничения.
Какво можеш да спечелиш свобода, увереност и вътрешно спокойствие, че си в мир със себе си и света!

Работя с различни ИНОВАТИВНИ ТЕХНИКИ като:
САЙ КЕЙ /PSYCH-K/ работи с балансиране на двете мозъчни хемисфери в поза за цялостна мозъчна дейност. Балансирането създава потенциала, вие сте тези, които създават резултатите, чрез своите действия. Той помага да се освободим от стреса и от вътрешните конфликти, които са основната причина, както за психологическите, така и за телесните ни проблеми, но действията които предприемаме са в основата на нашата промяна.
Повече можете да научите тук 

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ – EDxTM™ Енергийни диагностични и изцелителни методи (ЕДИМ), за момента е най – усъвършенстваната, всеобхватна и изчерпателна методика на Енергийната психология, съчетаваща приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.
Повече можете да научите тук 

КОУЧИНГ
Тук методът работи с вашето осъзнаване на проблемите и препятствията, както и начините за справянето с тях.
Коучинг е възможност, да се работи с конкретни казуси и ситуации възникнали по време на сесиите, дава свобода да се експериментира и опитва с нови подходи и начини за развитие и справяне в ситуации, които са трудни или изглеждащи невъзможни за разрешаване.
Повече можете да научите тук 

МЕТАФОРИЧНИТЕ АСОЦИАТИВНИ КАРТИ са модерен метод, който ви дава възможност да изследвате себе си, ограничаващите ви вярвания, емоции, ситуации, чувства през нарисувани карти и онова, което те събуждат във вас като възприятие. Чрез тях вие можете да намерите интересен и безопасен начин, да разгледате теми от вашия живот, които са чувствителни или трудни, без да потъвате назад в минали преживявания и травматичности.
Повече можете да видите тук 

КОНСТЕЛАЦИИТЕ са уникален инструмент, с който можете да пренаредите семейно-родовите си отношения. Всеки един от нас принадлежи към своето семейство и род. Всяка семейна система има правила, закони и структура. Системното нарушаване и незачитане на законите на семейната и родово система води до трудности и проблеми за всяко следващо поколение.
В нашето ДНК се пазят записи от седем поколения назад. Всичко с което нашите предци не са успели да се справят, като събития, емоции, чувства е останало записано в нас.
Повече можете да видите тук

Линк към Instagram профил

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.