Елица Панева - специалист Енергийна психология, PSYCH-K / САЙ КЕЙ, Метафорични асоциативни карти и системни фамилни констелации

12501
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СПЕЦИАЛИСТ ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ, САЙ КЕЙ PSYCH-K/,  МАК КАРТИ, СИСТЕМНИ И ФАМИЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ

Индивидуални и групови сесии и консултации при проблеми във връзките и партньорските отношения, изграждане и постигане на кариера и жизнени цели.

Работя с различни техники като САЙ КЕЙ, ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ, МЕТАФОРИЧНИ АСОЦИАТИВНИ КАРТИ, СЕМЕЙНИ КОНСТЕЛАЦИИ, КОУЧНИГ КИ ПАУЪР и други

Индивидуални сесии, в които можете да поставите личен проблем, който ви пречи и не можете да постигнете вашите цели и желания.

Имате ли негативни и саботиращи вярвания, които ви пречат и блокират. Стресирани ли сте, Опитвате  да промените себе си, да мислите позитивно, да овладеете поведението, но не се получава.

САЙ КЕЙ  е метод за пренаписване и обръщане на негативните вярвания в позитивни. Той премахва стреса записан в мозъчните хемисфери от преживени емоции и случки, по безопасен и щадящ начин така че човек да се чувства спокоен и в мир със себе си. Дава възможност да промениш живота, кариерата си, връзките си. Дава ти енергия да постигнеш желанията и мечтите си и след като го опиташ разбираш, че има и по лесен начин да се живее. САЙ КЕЙ е прекрасен нов метод, който дава възможност промените, които искаш да се случат с теб да станат бързо и  леко.

Eнергийна психология е метод, който работи с енергийните меридиани, точки и  с помощта на мускулен тест дава възможност да се преработят и изчистят от енергийната система на човек – трудни и тежки  ситуации, спомени, преживявания, негативни емоции и чувства, травми, фобии и страхове. 

Метафорични асоциативни карти  МАК – са  уникален инструмент с който лесно и леко може да се извади от подсъзнанието даден проблем метафоричен начин с който подсъзнанието говори с нас възможност да се погледне нестандартно към проблем или ситуация начин да разчупим мисленето си и да подходим иновативно към нещата възможност за творческа изява  гъвкаво и нетрадиционно решение и подход за справяне с проблеми нещо различно и работещо метод, с който може да се работи групово и индивидуално. Ако не можете да формулирате или да изкажете своя проблем, е възможно вашето подсъзнание да ви пази от травматичните преживявания, чрез МАК можете по един щадящ и безопасен начин да попитате и да получите отговор директно от вашето подсъзнание.

Системните констелации са метод, който дава възможност да се преработи, това което сме наследили от своите предци. Ние носим  всичко онова, с което те не са успели да се справят до  седем поколения назад и го предаваме на нашите наследници също до седем поколения напред. Много често причина за нашите неуспехи и невъзможност да се придвижим напред в живота са точно такива събития, които отдавна са забравени – фалити,  преместване на рода, загуба на деца, имоти, пари, забравени предци, защото са имали социално неприемливо поведение, са само част от нещата, които наследяваме. Обикновено, ако човек разпита ще види, че в рода му има повтарящи се събития във всяко едно поколение това е сигнал, че този проблем е останал неразрешен и ще търси своето решение чрез всяко следващо поколение.

ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.