Елка Мъжлева – логопед Велико Търново

4731
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Елка Мъжлева е магистър - логопед, завършила СУ "Св. Климент Охридски".

Заниманията са индивидуални, отделя се специално внимание на всяко дете. Ако имате съмнение относно говорното развитие на детето си, свържете се с логопед Мъжлева на тел. 0882 274057, за да си запишете час.

Заповядайте в новият кабинет на логопед Мъжлева, който се намира на адрес: гр. Велико Търново ,ул. "Възрожденска" 1А

Специализации:
– Хумболтов университет гр. Берлин, Германия
– ЦИУУРК- гр. София, Първа (най-висока) квалификационна степен по логопедия.
– Има повече от 30 години стаж по специалността в ОУ "Св. Патриарх Евтимий" гр. Велико Търново (логопедичен кабинет) и в гр. Луанда, Ангола.

Дейност:
– Диагностика на комуникативни и езикови нарушения при деца и възрастни.
– Изготвяне на индивидуална терапевтична програма.
– Логопедична терапия при:
– Дислалия
– Заекване
– Алалия
– Ринолалия
– Дислексия
– Дисграфия
– Деца с увреден слух
– Афазия - увреждане на речта след мозъчен инсулт

Езиковите компетенции:
– Владее португалски език, ползва английски и руски. 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.