Елена Андреева - нумеролог и поетеса

25193
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дейности:
- холистично лечение
- диагностика на кармата
- писател, нумеролог

Елена Андреева е автор на осем стихосбирки - "Сърцето ми е медена камбана" (1994); "Страст" (1998); "Равновесие";  "Взривена душа" (1998); "Ногато те застигне порой" 2008г; 2019г. следват "Душко Добродушко", "В хаоса на Земята - Видях слънцето" и "Плам" . Елена Андреева е поетеса и нумеролог, с няколко публикувани книги. Член е на съюза на независимите български писатели от 2008 година. Срещаме се с нея по повод международния ден на жената, за да разбрем нейното отношение към празника и съвременната жена като цяло.

Родена е в София, но повече от 15 години живее извън България.

Докосва се до културите на страни като Китай, Нигерия и Сащ.

Много е горда от пребиваването си в Република Беларус, където е била на работа в посолството ни.

-"Там хората са истински славяни й нежни, сантиментални, сходни по душа с българина"- споделя Елена.

В Беларус тя открива своето истинско призвание и е приятно изненадана от белоруските си колеги и приятели, които през февруари 1994г. превеждат и публикуват седем от стихотворенията й във в. "Литература и мастацтва". Журналистката Галина Булька в интервю за в."Култура" определя Елена Андреева като " интимно-философска, която не е абстрактна, не е изкуствена, а идва от осмислянето на собствения й жизнен път".

Предстои издаването на книгите "Битие" първа и втора част, които ще имат лечебна сила свързана с ум, дух, сетива, сърце и тяло. След това следва издаване на книгата "Прометеева жена".

Знаците на съдбата...

Да ги разчиташ,
това е прозрение...
Да ги следваш,
това е знамение...
Да ги пренебрегваш,
ще боли...
Ако ги следваш,
Божественото до
теб ще върви!

Автор: Елена Андреева
08.06.2021 г.

Поетесата обича хората и се стреми да се вгледа във всеки човек, да отрази светлината в неговата душа.

Ликове към интервюта от медии:
СТАТИЯ 1


СТАТИЯ 2

Интервю Елена Андреева

Работно време:
Понеделник - Петък
10:00 - 18:00 ч.

 

Благодаря на Посолството на Република България в Словашката република и извънредния и пълномощен посланик, г-н Васил Петков за предоставената ми възможност да представя последните три книги-"Душко добродушко", "В хаоса на земята-видях Слънцето", "Плам"!

Елена Андреева,
Член на Съюза на Независимите Български писатели-2008 г.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.