Европейски център BioTexCom

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

BioTexCom – Център за човешка репродукция!

НЯМА АБСОЛЮТНО БЕСПЛОДИЕ!

Имаме всички основания да го кажем и да работим под този лозунг.

Център за човешка репродукция BioTexCom – екип от високо квалифицирани специалисти, които използват най-новите техники и методи за лечение на безплодие. Лекарите, които работят в BioTexCom център, се занимават с дори най-безнадеждните случаи на безплодие.

Те са щастливи да споделят щастието да си добре дошъл родителството с вас. Всички здравни програми са проектирани и обмислени, така че пациентите да напуснат клиниката само с положителен резултат, без да надплатени суми. Нашите лекари стартират програмата само в случай на 100% доверие в успеха.

Пациенти от цяла Европа и цял свят да посетят центъра BioTexCom-, включително Германия, Италия, Англия, Швейцария, Румъния, България, Израел, Америка, Обединените Арабски Емирства, Индия и много други. В случая с Индия, която е една от водещите страни на сурогатното майчинство, индийски безплодни двойки отиват за лечение в Украйна, тъй като това е най-висок процент на успех, с най-малък брой опити и 100% гаранция.

Ние си сътрудничим с учени и акушери от цял ​​свят, участници в международни конференции и да инвестират пари в изследвания в областта на репродуктивната медицина. В Украйна, програма като сурогатно майчинство и яйце дарение, проведено в съответствие с местното законодателство и имат висок процент на успех. Всички двойки успешно напускат болницата и се връщат в  вкъщите с бебета и правни документи.

Центърът за човешка репродукция BioTexCom е вашият най-добър избор за сурогатно майчинство и дарения за яйца!

След подписването на договора пациентите получават пълен пакет от услуги. По-специално, BioTexCom шофьори се срещат с клиенти на летището и те осигуряват транспорт от / до клиниката, хотел, посолството и така нататък. Клиентите живеят в болници и хотели, които се посещават редовно от педиатър, който се специализира в лечението на новородени. През цялото това време лекарят следи здравословното състояние на детето, и съветва родителите по всички въпроси от взаимен интерес. В случай на преждевременно раждане BioTexCom покрива всички разходи, свързани с необходимите лекарства, лечение и бебе престой в болницата. През целия период на програмата мениджърът и преводачът съпътстват двойката и организират всички процеси, координират пациентите, подготвят документи и помагат на клиентите да преминат през програмата без проблеми.

Модерни подходи, висок професионализъм
Нашите лекари използват най-новите методи и най-добрите методи, чрез които постигат положителните резултати от програмите за IVF.(ЕКО)

Няма възрастови ограничения!
Двойки на всяка възраст могат да намерят щастието на бащинството в BioTexCom.

Най-добрите сурогатни майки!
- Най-добрата сурогатна майка ще носи вашето здраво бебе.

Широка база с най-добрите донори на яйца!
-Клиниката разполага с широка база от донори, които отговарят на всички индивидуални изисквания на клиентите.

Сурогатно майчинство и даряване на яйца!

Многоезичен персонал на нашата клиника!
-Многоезичният персонал прави клиентите по-удобни в клиниката.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.