Евелина Димитрова – Психолог и психотерапевт гр. Пловдив

9084
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Евелина Димитрова – Психолог и психотерапевт гр. Пловдив
 • Магистър психолог (Бакалавърска степен по специалност „Психология” и магистърска по специалност „Приложна психология”)
 • Член на ДПБ (Дружество на психолозите в България)
 • Преминала е обучение по ФОКУСИРАНА КЪМ РЕШЕНИЯ КРАТКА ТЕРАПИЯ в Русенски университет "Ангел Кънчев"
 • Позитивен психотерапевт - преминала е базисно и продължава на майсторско ниво обучение по ПОЗИТИВНА ПСИХОТЕРАПИЯ към ДППБ /Дружество по позитивна психотерапия България/.
 • Квалифициран СУГЕСТОПЕДАГОГ – преминала е обучение по Сугестология и Сугестопедия към БУ „Проф. Д-р Асен Златаров“
 • Преминала е обучение по Монтесори Метод при Г. Уайнър (председател на АСОЦИАЦИЯ МОНТЕСОРИ – РЪКА ЗА РЪКА, гр. София)
  Има интереси във възрастовата, педагогическа и социална психология.
  Работи успешно и с деца от ранна училищна възраст с проблеми в усвояване на учебния материал , следствие от когнитивни или интелектуални проблеми, както и с деца с хиперактивно поведение , характеризиращи се с неустойчиво внимание, слаби паметови възможности, проблеми с фината моторика и пространствената ориентация. Владее техники, практики и способи за въздействие на състоянието при деца от аутистичния спектър.

ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ -СЪЗНАНИЕ-


www.suznanie.org


      Ние можем да Ви помогнем да реализирате вътрешния си потенциал!


 • Психологическо консултиране: За да си свободен и щастлив, трябва да нямаш тайни от себе си. Ще ви помогнем да откриете заложените дълбоко във Вас мотиви за поведението ви и ако те ви пречат – да се освободите от тях.
 • Индивидуални терапии :Човек цял живот е на път към същността си - заедно ще разрешим вътрешните ви конфликти.
 • Групови терапии: Винаги ще бъдем част от обществото. Ще ви научим как да преодолеете различията и да се съсредоточите върху взаимните интереси.
 • Семейно консултиране: Семейството е нашата крепост – недалновидно е да я рушим сами.
 • Брачно консултиране: Сами сме избрали човека до нас.Настойчиво сме се стремили към неговите внимание и любов. Какво се е променило? Кой се е променил?Ще ви помогнем да укрепите брака си - ако сами го искате. И двамата.
 • Център за ранно развитие : Най-ранния период на развитие и обучение, подпомага изграждането на самоуважение, увереност, преминаването от зависимост към независимост и раждането на интереса към ученето.
 • Консултации на родители: Понякога те се опитват да Ви кажат нещо на непознат за Вас език и очакват разбиране- ние можем да Ви помогнем.
 • Тренинги : Ще ви помогнем да откриете по-добрите си страни и заедно ще ги направим локомотив на вашия успех.
 • Релакс програми: Понякога е достатъчно само да се отпуснем и пак да почувстваме радостите на живота.

НЕКА ЗАЕДНО ОТКРИЕМ КАКВО БИ ВИ НАПРАВИЛО ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ – СЛЕД ТОВА ЛЕСНО ЩЕ ГО ПОСТИГНЕТЕ!


ГАЛЕРИЯ
[cycloneslider id="evelina-dimitrova]

КОНТАКТИ
Евелина Димитрова – Психолог и психотерапевт Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Булаир №34
Тел. тел.: 0889 482 559
E-mail: evelinadimitrova@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.