Евгения Митева - Психолог гр. Шумен

2542
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Евгения Митева е специалист по психология и предучилищна педагогика.
Практикува като психолог в Дом за стари хора "Д-р Стефан Смядовски" в град Шумен.
Област на професионална компетентност:
Зависимости, Стареене и жизнен път, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология на развитието, Психодиагностика, Емоции и мотивация.
Позитивна психотерапия – базисно ниво. Умения за работа с метода на позитивната психотерапия в индивидуална и групова психотерапия. Техники за позитивно мислене и решаване на кризисни и конфликтни ситуации, за разгръщане на социални умения на личността и групата. Кризи и кризисни интервенции, психосоматика.
Психолог в Психологическа лаборатория за изследване на водачи на МПС
Стаж по специалността: 6 години
Член на "Дружеството на психолозите в България".

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.