д-р Янка Хранова и д-р Константин Стойчев - Ветеринари гр. Брезник

9046
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Имат подписани 190 договора със земеделски производители.
Поддържат 2100 едри приживни животни и 3000 дребни приживни животни.

Дейност:

- Обезпаразитяване – против външни и вътрешни паразити;
- Ваксинация- организма изгражда имунитет срещу определени причинители на редица инфекциозни заболявания;
- Поставяне на микрочип- служи за идентификация на животното. Представлява малко устройство с големина на оризово зърно, което се имплантира подкожно. То носи информация за уникален 14 цифрен номер. Разчитането му ства посредством специални четящи устройства, които са на разположение във ветеринарните кабинети и в контролните органи. Чипирането е задължително съгласно нормативната уредба. Напълно безвредно е;
- Спешна помощ- на нашите клиенти е на разположение телефонен номер на който могат да ни потърсят по всяко време в случай на нужда;
- Активно лечение на диагностицираните заболявания. При необходимост е възможно пациентът да остане на стационар;
- Кръвопреливане- след масивна кръвозагуба или анемични състояния в следствие на редица заболявания се налага хемотрансфузия. Това най често е животоспасяваща манипулация.
- Лечение и профилактика на различни видове екзотични домашни любимци- декоративни зайчета, мосрски свинчета, хамстери и др. гризачи, ралични видове папагали, влечуги и др.
- Диетологични консултации- предлагаме специфични хранителни диети необходими при лечението на различни патологични състояния- затлъстяване, сърдечни, бъбречни, уринарни, чернодробни, стомашно-чревни, диабет и т.н. При някои проблеми диетата е важна част от лечението.
- Кастриране на мъжки и женски животни;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.