Д-р Янка Добрева - специалист Вътрешни болести и Нефрология гр. Русе

9541
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Добрева извършва ехографии и кардиограми.
- Ехографска диагностика на коремни органи на целия контингент на нефрологичен кабинет;
- Експертиза на временна нетрудоспособност;
- Рентгеново и контрастно изследване, вкл. КАТ на бъбреците и интерпретация на изследванията;
- Проследяване на по-тежко болни с имунни нефропатии;
- Амбулаторно лечение на нефрологично болни със спешни ситуации - колики, анурия, хипертонични кризи.
ПРИЕМНО ВРЕМЕ
Вторник: 13.30ч - 15.00ч
Четвъртък: 13.30ч - 17.00ч
С направление от НЗОК и срещу заплащане
КОНТАКТИ
Телефон:0889407672
Адрес: Русе, ул. Независимост 2, ет. 2 /стара сграда/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.