Д-р Юри Рангелов - Вътрешни болести, Кардиолог гр. София

10594
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Рангелов е специалист Вътрешни болести и кардиолог в София с дълъг стаж в интензивни и реанимационни клиники и опит във функционалната диагностика на сърдечно-съдовата система.
Образование
Завършва Медицински университет София през 1985 г., а след това придобива специалност по Вътрешни болести през 1992 г. и Кардиология през 1997 г.
Допълнителни квалификации
- Член на Дружеството по ехокардиография;
- Сертификат по хипертензиология;
- Курсове по ехокардиография, абдоминална ехография, ехография на щитовидна жлеза, Доплер на магистрални мозъчни съдове.
Биография
Д-р Рангелов е завеждащ лекар на Интензивно кардиологично отделение в Реанимацията на Военномедицинска академия София.
В кабинетът се извършва и ехография на щитовидна жлеза с висок клас апарат. Не се извършват прегледи по НЗОК. Моля, носете в себе си всички предходни медицински изследвания, с които разполагате.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.