Д-р Юрий Николов ДМ - завеждащ УНГ отделение на МБАЛ „Света Параскева“ гр. Плевен

25964
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специалист по УНГ болести, аудиология и професионални заболявания. Извършва безкръвни операции на носа, гърлото, гръкляна, трахеята и бронхите чрез видеоасистирана фиброоптика и радиохирургична техника.
Завършил медицина 1982г., защитил докторска дисертация 1991г. Специализации на тема "Ендоскопоска радиохирургия" и участия в международни конгреси и симпозиуми в Русия, САЩ, Бразилия, Италия, Турция, Германия и Австрия. Автор и съавтор на повече от 80 научни публикации и разработки у нас и в чужбина. Член на българското дружество по ORL, на Интернационалната академия по УНГ болести и хирургия на главата и шията, на Европейската академия по отоневрология и на Американската академия по УНГ болести и хирургия на главата и шията. Участвал, извършвал, създавал и внедрявал оперативни методики, свързани с ендоскопската радиохирургия на Евстахиевите тръби, с ендоскопската радиохирургия при заболявания на околоносните кухини, гърлото и гръкляна (безкръвна хирургия). Въвежда за първи път в България микроинвазивната видеоасистирана радиохирургична ендоскопска пластика на Евстахиевите тръби при хроничната им дисфункция. Въвежда симултатните ендоскопски радиофрекветни оперативни методики при едновременно лечение на дисфункция на Евстахиевите тръби, затруднено носно дишане, носна полипоза и хроничен алергичен и инфекциозен синуит. С помощта на ендоскопоската радиохирургия извършва безкръвни операции при хъркане, при хронични болести на сливиците, при тумори, кисти, парези, преканцерози на гласните връзки и гръкляна, при естетична хирургия на носа и ушите, и при фейслифтинг.
МБАЛ "Света Параскева" е модерна, високотехнологична болница, тясноспециализирана в диагностиката и оперативното лечение в специалностите УНГ болести, хирургия, ортопедия, урология с помощта на ендоскопоска радиохирургия с HFITT техника и ендоскопоска ultrasurg хирургия с HiFu техника. В болницата е създадена лаборатория за съвременна, комплексна диагностика при сънната апнея - полисомнография. Има изграден кардиодиагностичен сектор за пълно изследване на сърдечно-съдовата система с помощта на стрес тестове, дистанционно - холтер изследване, ехокардио и Доплер сонографии. Завършващият етап на лечение се осъществява с изключително модерна физикална и рехабилитационна медицинска техника с акцент върху възстановяване след травми, инсулти и инфаркти, безлекарствено лечение на болката при гръбначни проблеми и програми за редуциране на телесното тегло (акупунктура, акупресура, рефлексотерапия).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.