Д-р Юлиан Димитров - Хирург гр. Варна

19033
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Юлиан Димитров е завършил медицина в Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" гр. Варна.
Специалност по хирургия придобива през 2004 г.
От 2008 г. до 2011 г. е бил завеждащ отделение в МБАЛ гр. Балчик.
Понастоящем работи в СБАЛОЗ “Д-р Марко Марков".

Извършва планови и спешни оперативни интервенции на:
- стомах
- тънки и дебели черва
- жлъчно-чернодробни операции
- хернии
- хемороиди
- анални фисури и фистули
- пилонидални кисти
- новообразувания на кожата и меките тъкани
- ларароскопски операции

Прием: платен и НЗОК всеки вторник и четвъртък от 15:00ч. до 17:00ч. в МЦ „Санита“, гр. Варна и и ежедневно в СБАЛОЗ “Д-р Марко Марков" гр. Варна.

Допълнителни контакти


гр. Варна, Младост II м.р. 163 - МЦ Санита [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.