Д-р Юлиана Арнаудова – Кардиолог гр. Сливен

2811
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Юлиана Арнаудова – Специалист кардиолог в град Сливен
Доктор Юлиана Димитрова Арнаудова е специалист кардиолог, завършила своето образование през 1983 година във ВМИ град Варна. Лекарят практикува своята професия в поликлиника Централ и има сключен договор с Национално Здравноосигурителна Каса и Здравно осигурителен фонд Дал Бог: живот и здраве. За своите пациенти Доктор Арнаудова извършва в своя кабиент в град Сливен: амбулаторни кардиологични прегледи, домашни визити, наблюдение на пациенти, диспансеризация по специализирани програми за сърдечно-съдови заболявания, електрокардиография, ехокардиограма, велоергометрия, холтер ЕКГ и RR.

ДЕЙНОСТИ

Кардиологични прегледи

Доктор Юлияна Арнаудова извършва кардиологични прегледи в кабинета си в град Сливен. Сърдечно-съдовите заболявания протичат с бързо развитие, което означава че е необходим редовен контрол на състоянието, предимно при: остри коронални синдроми, възпалителни заболявания на сърцето и хипертонични кризи.

Ехокардиография

Специалистът по кардиология, Доктор Юлияна Арнаудова извършва ехокардиография в своя кабинет разположен в на територията на град Сливен. Чрез това изследване се дава точна информация за определено сърдечно-съдово заболяване. С помощта на ултразвукови вълни, изпратени към сърцето и големите съдове се изобразяват на екрана – ултразвукови отражения като: предсърдните и камерните кухини, аортната и трикуспидална клапа и белодробната артерия.

Електрокардиограма

Електрокрадиграмата инструмент, който диагностицира, измерва и записва електрическата активност на сърцето. Тълкуването на данните показани от това изследването позволяват на специалистът кардиолог, Доктор Юлияна Арнаудова да даде точна и ясна информация и диагностика на широк спектър от сърдечни заболявания.

Велоергометрия

Доктор Юлияна Арнаудова е лекар кардиолог в град Сливен, извършващ за своите пациенти Велоергометрия. Велоергометрията представлява изследването на сърдечната функция, целяща да установи сърдечната и съдова дейност. Диагнозата е от високо значение за проследяването и прогнозата при видовете сърдечно-съдови заболявания.

Холтер ЕКГ

В кабинета на Доктор Юлияна Арнаудова в град Сливен се извършва холтер ЕКГ. Чрез това изследване се изясняват настъпили проблеми при: задух, болка в гърдите, пристъпи на прилошаване, сърцебиене със съмнение за тахиаритмична генеза и с неизяснен произход.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.