Д-р Цонка Млъзева - Стоматолог гр. Пловдив

4789
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цонка Млъзева е специалист по дентална медицина. Практикува на територията на град Пловдив.

ДЕЙНОСТИ:
* Стоматологични прегледи
* Поставяне на коронки и мостове
* Лечение на кариес
* Почистване на зъбен камък
В кабинетът си, доктор Млъзева извършва поставяне на металокерамични и порцеланови коронки и мостове. Този вид зъбни конструкции се поставят за да възстановят разрушени или липсващи зъби. Зъбните коронки могат да се използват за постигане на промени във формата и цвета на зъба.
Стоматолог Цонка Млъзева извършва лечение на кариеси при деца и възрастни. В работата си, доктор Млъзева използва модерна дентална апаратура, стерилни инструменти и съвременни материали. Кариесът е често дентално заболяване, при което лечението се осъществява чрез отстраняване на засегнатата тъкан на зъба и поставяне на пломба. Доктор Млъзева е стоматолог, работещ без болка и с голямо внимание и разбиране.
Почистване на зъбен камък
С помоща на специални инструменти и ултразвуков апарат се премахва подвенечния и надвенечния зъбен камък. Продължителността на почистването е около 20 минути и е напълно безболезнено.
Работно време:
понеделник, сряда и петък 9:30 - 13:30
вторник и четвъртък: 14:30 - 19:30
Коментари:
от yulia_dd » 17 май 2017 16:15
Д-р Цонка Млъзева. Работи много внимателно.
Нашето семейство сме много доволни от нея.И цените са добри. Дано да съм била полезна.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от dani78 » 24 юли 2017 22:30
Ох избирането на стоматолог е много важен момент.
Нашето семейство от години ходим при д-р Млъзева.
Много сме доволни от нея, изключителен професионалист е. Много е внимателна, много компетентена, работи с нови технологии и най-важното работи на много разумни цени.
Кабинетът е много приветлив, разполагат с модерна техника. МИлся, че работи и по здравна каса.
Горещо препоръчвам!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rating

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.