Д-р Цветелин Зарев - Хирург, Пластичен хирург гр. София

32071
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветалин Зарев завършва Медицински университет,  град София. Работи в областта на естетичната пластична хирургия, като в последните 6 години активно се занимава с трансплантацията на космени фоликули - присаждане на коса, вежди и мигли. През този период  д-р Цветалин Зарев преминава през всички техники на FUE методът (ръчна и полуавтоматична), като последните 4 години активно разработва и прилага най-съвременната техника за трансплантация на коса - AVA FUE (Automatic Vacuum Assisted Follicular Unit Extraction) . Това се осъществява с помощта на френската роботизирана система „PUNCH HAIR MATIC”.

Практикува в Медицински център за естетична медицина Галатея.  Центърът предлага целия спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото, съобразно с европейските и световните стандарти.


Галатея е медицински център за естетична пластична хирургия, който предлага целия спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото, съобразно с европейските и световните стандарти.
Клиниката притежава необходимата апаратура за високо специализирана хирургия. Все повече пациенти от Обединена Европа се възползват от предлаганите висококачествени медицински услуги на разумни цени в приятната обстановка и уютна атмосфера на Галатея.

ГАЛЕРИЯДо мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.