Д-р Цветелина Чардакова - Нефролог гр. Пазарджик

15831
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветелина Чардакова е специалист по нефрология.
Практикува във Фърст Диализис Сървисиз България ЕАД- Диализен център Пазарджик, както и в Медицински Център Тонус.

Д-р Чардакова завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив.Специалност по вътрешни болести придобива през 2005 г., а от 2013 г. - и по нефрология.

След дипломирането си през 1999 до март 2020г. работи в МБАЛ Пазарджик-Нефрологично отделение с диализна структура. През 2012 г. започва работа и в най-новия диализен център в Пловдив.
Изкарала е курсове по абдоминална ехография. Има сертификати от участия в различни клинични проучвания. Участва в различни медицински научни форуми - конгреси, конференции, симпозиуми.

Членство в научни организации:
Българско нефрологично дружество; Българска бъбречна асоциация;

Д-р Чардакова е главен лекар в Диализен център Пазарджик.
гр. Пазарджик, ул. Цар Иван Шишман 9 - "Фърст Диализис Сървисиз България" ЕАД
Тел: 034986593

гр. Пазарджик, ул. Цар Освободител 41 - Медицински център Тонус
Тел: 034918863
Работен график: Вторник и Четвъртък - 14.30ч до 19:30ч

Допълнителни контакти

гр. Пазарджик, ул. Цар Освободител 41 - Медицински център Тонус

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.