Д-р Цветелина Чардакова - Нефролог гр. Пазарджик

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветелина Чардакова е специалист по нефрология.
Практикува в МБАЛ-Пазарджик и във Фърст Диализис Сървисиз България в Пловдив.
Приема пациенти и в Медицински център Тонус в град Пазарджик.
Д-р Чардакова завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив.Специалност по вътрешни болести придобива през 2005 г., а от 2013 г. - и по нефрология.
От дипломирането си работи в МБАЛ-Пазарджик. През 2012 г. започва работа и в най-новия диализен център в Пловдив.
Изкарала е курсове по абдоминална ехография. Има сертификати от участия в различни клинични проучвания. Участва в различни медицински научни форуми - конгреси, конференции, симпозиуми.
От 1999 г. работи в МБАЛ"Пазарджик"- Нефрологично отделение с диализна структура
Членство в научни организации:
Българско нефрологично дружество; Българска бъбречна асоциация;
Медицински център Тонус
тел.: 034/ 918863
гр. Пазарджик, бул. Цар Освободител 41

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Колхида [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.