Д-р Цвета Чавдарова Каменарова - Ендокринолог гр. Пловдив

38686
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цвета Чавдарова Каменарова е специалист по ендокринология и болести на обмяната.
Завършва медицина в МУ-Пловдив. Работи около 7 години във вътрешно отделение с ендокринологична насоченост в университетска болница в Атина.
Придобива специалност по ендокринология през 2014 г.
Има изкаран курс ВСД-ехография на щитовидната жлеза, както и ехография на коремни органи.
ДЕЙНОСТИ:
1.Диагноза и лечение на пациенти със захарен диабет.
2. Затлъстяване.
3. Нарушения на щитовидната жлеза- възли, гуша.
4. Остеопороза.
5. Репродуктивна ендокринология.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.