Д-р Цвета Величкова Юрукова – Психиатър гр. Пловдив

6248
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цвета Величкова Юрукова е специалист психиатър с доказан медицински опит. Доктор Юрукова прием пациенти в своте медицински кабинети в гр. Пловдив на бул. “Христо Ботев” № 81 и в гр. Пазарджик, ул. “Свети Архангел” № 19А.
Д-р Юрукова провежда профилактични прегледи, извършва високоефективно лечение на невротични заболявания, прилага активно лечение на лица с обострени хронични психични заболявания.
Повече информация за доктор Цвета Юрукова можете да намерите на посочените по-долу телефони.

ДЕЙНОСТ:


Лечение на невротични заболявания
Лечение на психични заболявания
Д-р Цвета Юрукова прилага активно лечение на лица с обострени хронични психични заболявания.

Допълнителни контакти


гр. Пазарджик, ул. Свети Архангел 19А [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.