Д-р Цветан Деведжиев - Кардиолог гр. Пловдив

14124
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветан Деведжиев е началник на Отделението по кардиология към МБАЛ  "Св. Мина" от 9 години.
  • Извършва ехокардиография, велоаргометрия, поставяне на временен пейсмейкър и пункции - коремни и плеврални.
Д-р Деведжиев приема пациенти също и в ДКЦ 1 в град Пловдив.
Приемът е платен и по договор с НЗОК.


Работно време:

Четни дати - 14:00 - 18:00

Прием: Платен прием и по здравна каса


Нечетни дати - 14:00 - 18:00

Прием: Платен прием и по здравна каса

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, пл. Понеделник пазар 5 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.