д-р Цветан Данчев Данчев - специалист по гастроентерология гр. Сливен

11069
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински преглед, абдоминална ехография, лабораторни, микробиологични и рентгенологично изследване на територията на ДКЦ 2 – Сливен.
Записвания:

ДКЦ 2  от 14 до 18 часа от понеделник до петък.Телефон за записване 044  611- 933
МБАЛ "Др.Иван Селимински"АД   Гастроентерологично отделение  от 7.30 до 13.30 часа от понеделник до петък

Допълнителни контакти


гр. Сливен, бул. Христо Ботев 2 - МБАЛ Д-р Ив. Селимински [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.