Д-р Цветан Алайков – Хематолог гр. София

4516
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветан Алайков е хематолог от град София с 25-годишен опит в клиничната хематология.
Успоредно с тази специалност има близо 18-годишен опит в областите: натуропатия, детоксикация и възстановяване след оперативни лечения и други хронични заболявания.
Хематологът от София д-р Цветан Алайков работи в УМБАЛ Софиямед, където предлага диагностика и лечение на пациенти с кръвни заболявания:
- анемия
- лимфома неходжкинска и неходжкинска
- тромбоцитопении
- миелопролиферативни заболявания
- хронични левкимии
Лекарят хематолог е специалист по профилактиката, диагностиката и лечението на болести на кръвта и кръвотворните органи.
Хематологичните заболявания изискват навременна и прецизна диагноза и адекватно и продължително лечение.
Д-р Цветан Алайков е на разположение за прегледи, консултации и лечение в кабинета си в УМБАЛ Софиямед, гр. София.
За предварително записване на преглед и консултации на тел : 0888627955

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.