Д-р Цветанка Оджакова - Лекар алерголог и вътрешни болести гр. Варна

11103
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Цветанка Оджакова е специалист алерголог, практикуващ в град Варна. Лекарят извършва лечение на ринит, дерматит, бронхиална астма и други алергични заболявания.
Диагностика и лечение на алергични заболявания във Варна, Младост
Доктор Цветанка Оджакова - Лекар алерголог и вътрешни болести във ВарнаДоктор Оджакова е лекар – специалист с богат опит в диагностиката и лечението на редица алергични заболявания. Доктор Оджакова извършва консултативни прегледи на хора с алергични заболявания и изготвя индивидуален план за всеки пациент и цялостна стратегия за лечението. Не се колебайте да потърсите помощта на доктор Оджакова за диагностика и лечение на:
уртикария
алергичен ринит
сенна хрема
алергии към насекоми
лекарствени алергии
алергии към полени и астма
екземи
хранителни алергии
Алергията е състояние на повишена чувствителност на организма към храни, животни, лекарства, тичинковият прашец на растенията. Понякога алергичната реакция уврежда органи и системи – кожи и лигавици, дихателните пътища, сърдечно съдовата и храносмилателната система.

КОНТАКТИ
Адрес: бул. Република №15 , ДКЦ Младост , ет.3,каб.319 ,
Телефони: 052 555751, 0888 306810

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.