Д-р Христо Хубенов - Стоматолог гр. София

5595
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христо Хубенов завършва висшето си образование със степен Магистър по стоматология в Стоматологичен факултет – гр. Пловдив. Интересите му са насочени в областта на ендодонтията, естетичните възстановявания и имплатологията.
От 2007 г. е член на Българскито едндодотско общество. Притежава сертификати от специализирани практически курсове, лекции и семинари в областта на ендодонтията, естетичната стоматология и протетичната стоматология.
Разработки:
Март 2008 г. - „Протокол на съвременното ендодонско лечение” - Д-р А. Атанасов
Март 2008 г. - „Предимства и възможни грешки при машинна обработка на ендодонта, правила за работа с кофердам” - Д-р Ян Бергманс, Белгия.
Септември 2008 г.- „Комбинирани заболявания на ендодонта и пародонта” и „Бъдещето на ендоскопа в съвременната ендодонтия” - Д-р Джошуа Мошонов, Израел.
Ноември 2008 г. - „Правила за работа с имплантната система „Bredent” - Проф. Манфред Ланг, Германия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.