д-р Христо Мазнейков - Ортопедия и травматология гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христо Мазнейков

Роден на 20.06.1956 год. в гр. Скопие, Югославия, сега Македония.
Висше медицинско образование – МУ гр.София-1982г.
1982 г. – 1983 г. лекар-ординатор гр. Петрич.
1983 г.- 1985 г. лекар- ординатор в Институт” Пирогов”, Първа травматология.
1985 г. – 1989 г. след спечелване на конкурс работи като научен сътрудник в същата клиника.
1990 г.- специалист по ортопедия и травматология.1989 г. – 2005 год. след спечелване на конкурс работи като научен сътрудник в Институт по ортопедия и травматология „Бойчо Бойчев”, първоначално в база Дианабад под ръководството на проф. Шойлев, а от 2001 до края на 2005 година в Горна баня в клиниката на проф. Джеров.

През 1993 година, съвместно с д-р Мазнейкова създават Медицински център”Света София”, а през 2004 -2006 година построяват и откриват МБАЛ „Света София. През декември 2009 година откриват Медицински център „Света София – Люлин.

От 2006 год. до сега – управител на МБАЛ „Света София” и ръководител на Отделението по ортопедия и травматология.През 2008 г. е избран за председател на Българската асоциация по артроскопия и спортна травматология.
През 2008 г. е първият български ортопед, който става член на Световната организация по артроскопия и спортна травматология ISAKOS, където участва в Научната комисията към организацията.
През 2009 г. е избран за почетен член на Македонското дружество по ортопедия и травматология.През 2009 г. е награден с медал от EFOST /Европейска федерация по артроскопия и спортна травматология/.

Автор и съавтор на множество статии в списания, лектор и гост лектор на многобройни национални и международни конгреси.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.