Д-р Христо Иванов Иванов - кардиохирург гр. София

9587
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христо Иванов има придобита специалност по Кардиохириругия в Медицински университет София.

През 2007 г. става член на кръжок по вътрешни болести, с участие в клинични изследвания към Катедра по вътрешни болести при Медицински университет - София. Участва в клинични изследвания към Катедра по хирургични болест при Медицински университет София. През 2008 г. взема участие в международни обменни програми в Унгария (Общинска болница SEGED), в направление "Гръдна хирургия", а през 2009 г. в "Monaldi Clinic" - Неапол, Италия, в направление "Сърдечна хирургия". От ноември 2010 е доброволен асистент в Отделение по Сърдечна хирургия при Национална Кардиологична  Болница - София. От май 2011 г. до  момента работи като хирург в Клиника по Сърдечна хирургия при Национална Кардиологична  Болница - София. През 2014 г. работи като лекар в неотложно звено за медицинска помощ.

През месец юли 2015, след конкурс е избран за асистент в Клиника по кардиохирургия при Национална кардиологична болница - София.  През месец май 2015 г. завършва курс по кардиохирургия в Ериче, Сицилия, Италия. През 2015 - 2017 г. работи и като консултант в МБАЛ  Пазарджик. От началото на 2017 г. поема социален ангажимент като лекар в Дом за възрастни с деменция към Министерството на труда и социалната политика.

Д-р Иванов взема участие в многобройни кампании и проекти за превенция на хипертония, диабет, СПИН и затлъстяване. През 2017 г. става магистър по "Обществено здраве и здравен мениджмънт" към Медицински университет Плевен. Има завършени курсове по "Основи на генетиката" към СУ "Св. Климент Охридски", "Зоология на гръбначните животни" към СУ "Св. Климент Охридски и "Биотехнологии" към Институт по микробиология на ​ БАН. Придобива мастър сертификат за лицево-естетични процедури от Американската асоциация по козметична медицина и хирургия. Преминава курс по лицево-естетични процедури в Единбург, Шотландия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.