Д-р Христо Василев - Акушер-гинеколог гр. София

7692
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христо Василев е специалист по акушерство и гинекология.

Началник е на Отделение по рискова бременност към Втора АГ Болница "Шейново" в град София.
Завършил е медицина в Медицински университет София през 1982 г.
Специалност Акушерство и гинекология придобива през 1986 г.
Специалист е по ехография и мониториране на плода, инвазивни процедури под ултразвуков контрол в акушерството, колпоскопия и деструктивно лечение при предракови състояния на шийката на матката; образна диагностика на заболяванията на млечната жлеза; лапароскопия;

Професионален опит: В продължение на 38 години работи като акушер-гинеколог.

Дейности:
-женска консултация
-проследяване на рискова бременност
-провеждане на нормално и оперативно раждане
-лечение на стерилитет
-профилактични гинекологични прегледи
-колпоскопия
-цитонамазка
-микробиологично изследване при вагинални инфекции
-ехография
-прегледи и консултации при всички гинекологични заболявания
-лечение на гинекологични заболявания
-лапараскопски (безкръвни) гинекологични операции
-лечение на кистозни формации на яйчниците, миома на матката, полипи в маточната кухина, възпалителни заболявания на женските полови органи чрез традиционните методи на оперативната гинекология, както и чрез използването на микроинвазивната хирургия – лапароскопия и хистероскопия
-изследвания за хламидии
-ултразвуково изследване на яйчници
-ин-витро процедури съвместно с проф. Ватев

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.