Д-р Христина Чеварганова - Стоматолог гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христина Чеварганова е специалист по дентална медицина. В стоматологичния си кабинет, специалистът извършва пълно дентално обслужване на пациенти от всички възрасти.

ДЕЙНОСТ:

  • стоматологични прегледи;
  • физиотерапия с лазер;
  • почистване зъбен камък;
  • поставяне мостове и коронки;
  • лечение кариес;

Уютния кабинет на д-р Христина Чеварганова в който всеки пациент се чувства, като у дома си е специално оборудван с най-съвременна дентална техника на световно ниво.

Кабинетът разполага с модернизирана апаратура и висококачествени материали.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.