Д-р Христина Върбанова – ендокринолог гр. Варна

6461
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христина Върбанова е специалист ендокринолог, практикуващ в град Варна. Диагностицира и лекува болести на обмяна на веществата и жлезите с вътрешна секреция. Завършва Медицина през 1981 година в Медицински университет град Варна. Има завършени специалности по Ендокринология и Болести на обмяната на веществата. Доктор Христина Върбанова извършва обучение на пациенти с ендокринно заболяване. Преглежда и поставя комплексна оценка на болни с диабетно стъпало.

Предлага клинично изследване на пациенти с диабетна невропатия. Поставя антропометрична оценка на затлъстяване.

Доктор Върбанова извършва профилактични прегледи на лица с повишен риск от захарен диабет. Определя стойността на кръвната захар с глюкомер.
Извършва интерпретация на клинико-лабораторни и диагностични функционални тестове на жлезите, както и на резултати от остеодензитометрия.
Доктор Христина Върбанова предлага на своите пациенти дензитометрия с ултразвук.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.