Д-р Хартюн Аведисян - Нефролог гр. Шумен

25538
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Хартюн Аведисян е специалист по нефрология и вътрешни болести.
Завършил е Медицински университет в град Варна.

Започнал е работа в Отделение за хемодиализа на МБАЛ-Шумен, където практикува до м. март 2018 г.

Приема пациенти след предварително записване в частен кабинет на ул. "Отец Паисий" № 20

Работи и в Дъчмед Диализен център в гр. Шумен, ул."Царевец" № 23

ДЕЙНОСТИ
- Диагностика и лечение на заболявания на отделителната система
- Ехографски прегледи
 -Изготвяне на индивидуален план за лечение на болни с бъбречна недостатъчност и подготовка за предстоящо диализно лечение

Практикува и в частен Нефрологичен кабинет в град Шумен.
гр. Шумен, ул. Отец Паисий 20 - свободен прием

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.