Д-р Уляна Андреева-Панайотова - Психиатър гр. Пловдив

8473
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Уляна Андреева-Панайотова е специалист по психиатрия.
Освен психиатрия д-р Андреева-Панайотова практикува и фамилна психотерапия.
Практикува в Здравен център Брод в град Пловдив.
Завършила е медицина във Варна. Има придобита специалност психотерапия има взета през 1985 г., а магистратура по здравен мениджмънт през 2005 г.

Работно време:
Понеделник 14:30 - 17:30 часа
Вторник 14:30 - 17:30 часа
Сряда 14:30 - 17:30 часа
Петък 14:30 - 17:30 часа

Допълнителни адреси:

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ - гр. Пловдив бул. "Пещерско шосе" №68

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.