Д-р Тодор Еров - Сексолог гр. София

9628
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Сексолог д-р Тодор Симеонов Еров дава консултации по сексуално здраве. Д-р Еров има добър опит и компетентност в областта като това го прави един от водещите специалисти в този сектор.
Медицински университет – София Година на дипломиране 1994
Специалност-Обща медицина
Специализации:

  • Обща медицина
  • Клинична психология
  • Консултант по сексуално здраве
УСЛУГИ

 


Консултант по сексуално здраве и проблеми свързани със сексуалното общуване:
  • Еректилна дисфункция – проблеми с ерекцията.
  • Преждевременна и бърза еякулация.
  • Намалено или повишено либидо / слабо или повишено сексуално желание и други сексуални нарушения.
С предварително записване: 
след 17 ч. (ж.к. Младост)
след 14.00 ч. (с. Горни Богров)
02 - 976 09 00, 0885 96 69 24 - ж.к Младост
0899 85 90 72 - д-р Тодор Еров

Допълнителни контакти


с. Горни Богров, ул. 3-ти Март 12 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.