д-р Тодор Въргов - Ветеринар гр. Велинград

11257
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Приема само с предварително записване на посочения телефон. Амбулатория - втора категория.

д-р Тодор Въргов е втерианрен лекар в град Велинград.

д-р Тодор Въргов е отличен специалист с богат опит в сферата на Ветеринарната медицина.
Предлага качествени услуги за здравето на домашни и селскостопански животни.

Повече информация за предлаганите ветерианрни услуги, можете да намерите на посочените по-долу телефони.

Дейности:

  • провежда изследвания;
  • усъвършенства или разработват теории и оперативни методи;
  • провежда медицински прегледи, диагностика и лечение на заболявания или травми у животните;
  • прилага медицински знания в областта на ветеринарната медицина.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.