Д-р Теодор Илиев Издимирски - личен лекар

3055
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Теодор Илиев Издимирски е личен лекар от София, който предлага медицински прегледи, диагностика, лечение и превенция на болести при деца и възрастни.Общопрактикуващият лекар от София д-р Теодор Издимирски издава направления за преглед при специалист, когато заболяването на пациента го налага. Едни от основните задължения на джи-пи д-р Теодор Издимирски:


  • да поставя имунизации (задължителни и противогрипни ваксини)
  • да измерва кръвно налягане (артериално налягане)
  • да прави кардиограми
Точна и навременна диагностика на най-често срещаните заболявания. Издава медицински свидетелства:

  • медицински свидетелства за шофьори
  • медицински свидетелства при започване на работа
Работно време в кв. Симеоново

  • понеделник, сряда и петък: 14.30 - 18.00 ч.
  • вторник и четвъртък: 09.00 - 13.00 ч.
Работно време в село Железница

  • понеделник, сряда и петък: 09.00 - 13.00 ч.
  • вторник и четвъртък: 14.30 - 18.00 ч.
КОНТАКТИ
Град: София
Адрес: кв. Симеоново, ул. Крайречна 12
Телефон: 0898 700 041
e-mail: toscho_izdi@yahoo.de

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.