Д-р Теодора Чилева – ендокринолог – гр. Карнобат

9288
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Теодора Валентинова Чилева е специалист – ендокринология и болести на обмяната.
Д-р Чилева приема пациенти в гр. Карнобат.
Кабинетът ѝ се намира на ул. “Стара планина” №180, ет. 1, каб. 2, в сградата на “МБАЛ – Карнобат” ЕООД.
Ендокринологията е медицинска специалност, която изучава жлезите с вътрешна секреция в човешкия организъм, заболяванията свързани с тях и методите за диагностиката и лечението им. Пандемичен проблем за ендокринологията през последните години е захарния диабет.


ДЕЙНОСТ
Заболявания на хипоталамуса и хипофизата
Заболявания на щитовидната жлеза
Заболявания околощитовидните жлези, свързани с нарушаване на метаболизма на калция
Заболявания на надбъбречните жлези
Заболявания на панкреаса
Андрология (заболявания на мъжките полови орагани)
Заболявания на женските полови органи.
Хипопитуитаризъм и Акромегалия и хипофизарен гигантизъм

КОНТАКТИ


Д-р Теодора Чилева – ендокринолог – Карнобат
Адрес: гр. Карнобат, ул. “Стара планина” №180, ет. 1, каб. 2, в сградата на “МБАЛ – Карнобат” ЕООД
Моб. тел.: 0888 338 001

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.