Д-р Теодора Константинова - Акушер-гинеколог гр. Русе

16523
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Теодора Константинова – Акушер-гинеколог гр.Русе
Висше образование: Медицинска Академия – гр.София 1971 – 1977 г.
Работи като акушер-гинеколог от 1978 г.

Придобита специалност:

Акушерство и гинекология – 1984 г.

Професионална квалификация:

Здравен мениджмънт в Нов Български Университет- София.

Квалификационни курсове:

- Детско-юношеска гинекология;
- Гинекологична ендокринология;
- Ултразвукова диагностика;
- Лапароскопска оперативна техника – Медицинска Академия – гр.София;
- Мониторно проследяване на плода в хода на раждането;
- Патологична бременност – поведение и лечение.

Народен представител в 38 Народно събрание 2001 – 2005 година. Член на комисиите по Здравеопазване и Гражданско общество.
Общински съветник в Общински съвет – гр.Русе 2007 – 2011 година, член на Комисията по здравеопазване и социални дейности и Комисията по култура.

Общински съветник в новоизбрания Общински съвет Русе, Председател на Комисията по здравеопазване и социални дейности и член на Комисията по култура.

Д-р Константинова в момента е общински съветник - председател на Комисията по здравеопазване и социална политика и член на Комисията по комунални дейности.

ДЕЙНОСТ

Консултации, прегледи, ехографии
Онкопрофилактични прегледи с цитонамазка за профилактика и ранно откриване на злокачествени заболявания на маточната шийка

ЧАСТЕН КАБИНЕТ

Видеозон (2D): коремен и вагинален;
Консултации и прегледи;
Диатермокоагулация (лечение на ранички на шийката на матката).

Адрес: гр. Русе, ул. Хан Крум 6 – Частен кабинет

Телефон за записване на час: 082 83 58 38 (записването става между 09:00 и 12:30)
МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "МЕДИКА РУСЕ"

Адрес: Русе ул. „Рига" 35 / бившата III-та поликлиника /

Работно време: сутрин 8:00 - 12:00
за записване на час : 082502430
работи с НЗОК.

Прегледи и процедури:

Женски консултации и прегледи, работа с НЗОК, полипектомия, пункция на яйчникови кисти, тъканно-деструктивна терапия, колпоскопия, ХУЗК, прицелна биопсия, аборт в първото тримесечие – до 12 г.с., сепарирано пробно абразио.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.