Д-р Теодора Вълчева- Ушева -ДМН, интерснист - алерголог гр. София

25466
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Теодора Вълчева- Ушева, ДНМ, интерснист - алерголог, провежда консултации по НЗИК, фондове и свободни прегледи по проблемите на клиничната алергология в ДКЦ "Александровска" - София, бул. "Св. Г. Софийски" 1 - Кожна клиника, каб. 106 в следващия седмичен график:
вторник - 14:00ч. - 16:00 ч.
сряда - 08:00ч. - 14:00 ч.
петък - 08:00ч. - 11:00 ч.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС:
02 923 0632
0886 838 616

За мен:

Завърших медицина в МФ - София, имам две клинични специалности:
Вътрешни болести и клинична алергология. Проведох медицински специализации в Германия и САЩ.
Защити с дисертационни трудове следващите научни степени: ДМ / Доктор по медицина / и ДМН / Доктор на медицинските науки / . Дългогодишен лекар и преподавател, участник в клиничната практика и научните изследвания, в медицински монографии, учебници и автор на публикации по проблемите на ранната диагностика на бронхиална астма, оценка, диагностика и терапия на всички форми на бронхиална астма, алергии на горните дихателни пътища, хранителна алергия, алергични конюнктивити, медикаметозна алергия, атопичен дерматит, уртикария, уртикария-васкулит и ангиоедеми.

Научни степени:

- Доктор по медицина (дм) след защита на дисертационен труд „Бронхорецепторна и кожносъдова реактивност при болни от бронхиална астма (1985 г.)
- Доктор на медицинските науки (дмн) след защита на дисертационен труд „Функционални тестове за изследване на бронхиалната реактивност при бронхиална астма и патогенетични механизми за обяснението им” (1991 г.)

Специализации:

1.Клинична алергология в Болница по белодробни болести, Берлин и в Клиника по алергология в Университет „Фр. Шилер”, Йена.
2. Профилактика и проблеми на околната среда, безопасни условия на труд- федерална програма –Вашингтон, Корнуелски университет.
Рационализации за диагностика набронхиалната реактивност .

Членства:

Доц. д-р Вълчева-Ушева е преподавател по клинична алергология в Клиника по алергология и астма към Медицински факултет, София и МБАЛ „Александровска”.
Член на Дружеството по алергология и Дружеството по психосоматична медицина, като в последното е Зам. Председател.
Член на Редакционната колегия на списание „Психосоматична медицина”, което от 2006г. се издава като двуезично /на български и английски/.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.